PENSIONÄRSRABATT GÖTEBORG

Pensionärsrabatt gäller i Göteborg, precis som många andra städer och orter i vårt avlånga land. Kanske känner du för ett besök på Universeum, en tur med paddan eller kanske åka berg- och dalbana på Liseberg? Göteborg har mycket att erbjuda och är en härlig stad, inte minst på sommaren med närheten till havet och allt vad det har att erbjuda.

Information om Göteborg och rabatter till senior och pensionär

Som pensionär kan du dessutom spara pengar på att utnyttja de pensionärsrabatter som finns när du besöker Göteborg. Pensionärsrabatter finns på allt från sevärdheter till boende på hotell och resor inom staden. Det gör att du smidigt kan ta dig fram och kan hitta just det du vill se. Här på hejsenior.se kan du se vad erbjuds från Göteborg för dig som pensionär.

Göteborg har många sevärdheter och är en stad som verkligen är värd att lägga lite tid på när du besöker men oavsett om du väljer att stanna längre eller bara över dagen så får du som pensionär inte glömma bort att du har rätt till pensionärsrabatt på det du väljer att företa dig med under din tid i Göteborg. Sveriges näst största stad erbjuder bland annat en härlig stadsmiljö, där spårvagnarna är ett stående inslag och där havskänslan aldrig är långt borta. Feskekörka, Scandinavium och Volvomuseet är tre andra ställen som du som pensionär kan besöka och där du vid ditt besök i Göteborg har tillgång till pensionärsrabatt.

Åhlens logo NY
Kampanjer och erbjudanden!
Kampanj
Sortimentet består idag av över 70 000 produkter och produktutbudet ökar hela tiden.