PENSIONÄRSRABATTER UPPSALA

Som en av Sveriges äldsta städer har Uppsala en rik historia präglad av spännande arkitektur och fantastiska sevärdheter. Det är en utmärkt plats att besöka om du vill utöka din kännedom om Sveriges historia. Du kan dessutom ta del av en rad olika aktiviteter beroende på vad du föredrar.

Något som kan göra din vistelse i Uppsala ännu trevligare är att utnyttja pensionärsrabatter Uppsala. På så sätt kan du få mer pengar över till att omfamna denna stad och allt destinationen har att erbjuda.

Info om Uppsala och dess rabatter till seniorer och pensionärer

Seniorrabatter Uppsala

En seniorrabatt Uppsala är ett erbjudande som du över 55+ kan ta del av. Det är bra att känna till innan du börjar planera din resa. Ta därför tillfället i akt och utnyttja rabatter du som senior har tillgång till.

För att hitta rabatter Uppsala kan du kolla in sidor som listar olika pensionärsrabatter. Genom att välja en ort du vill besöka kan du få en överblick på vad som finns tillgängligt inom olika kategorier.

Spännande aktiviteter

Som senior kan det vara en bra idé att välja aktiviteter som kan erbjuda fysisk aktivitet i kombination med en lugn stund. Uppsala har en otroligt vacker natur och många utmanande vandringsleder. För dig som senior finns även kortare sträckor som kan ge dig en fantastisk upplevelse och regelbundna stopp för fika eller måltid.

Värdefulla kulturmiljöer med seniorrabatt

Besök på museum eller utställningar kan ibland vara dyra alternativ därför är det smart att utnyttja en seniorrabatt. Därmed behöver du inte känna dig lika begränsad i utbudet.

Vill du lära dig mer om den forna vikingatiden finns det fängslande och lärorika utställningar av arkeologiska fynd från utgrävningar i Gamla Uppsala museet. Med en guidad visning kan du uppleva Uppsalas unika historia på plats.

Ta med dig barnbarnen

Som senior har du kanske även barnbarn som möjligtvis vill följa med på en rolig utflykt. Ett besök på Pelle Svanslös lekpark kan vara ett utmärkt sätt att aktivera din lekfulla sida och njuta av en underhållande dag tillsammans med dina barnbarn.

Gör det bästa av ditt besök i Uppsala

Med pensionärsrabatt Uppsala kan du få ut det mesta av din resa. Ta del av allt denna stad erbjuder med hjälp av prisvärda rabatter som är speciellt utvalda till dig som senior.

Håll dig uppdaterad om vilka rabatter du kan nyttja genom olika jämförelsesidor. På så sätt kan du spara pengar på allt från resor till aktiviteter som du alltid velat ta del av.

Åhlens logo
Kampanjpriser på massor av varor hos Åhlens!
Kampanj
Notera att reapriserna på åhlens.se gäller endast på åhlens.se.
Allers til kampanjpris!
Allers til kampanjpris!
Kampanj
Allers kommer ut varje vecka och bjuder in till härlig läsning om allt mellan himmel och jord.
Chilimobil logo
Alltid Fri Surf - 249 kr/mån
Kampanj
Surfa snabbare – Nu med 5G. Viaplay Film & Serier ingår i 3 månader.
Chokladogram
Skicka choklad och godis
Kampanj
Rabattkoden ger 15% på ett köp t.o.m. 31/12-23. Rabattkoden gäller inte på presentkort och kan inte kombineras med andra rabatter.
CGSENIOR15
comviq senior logo
Fiber med rabatt i 6 mån!
Kampanj
Med bredband från Comviq får du en stabil, snabb och säker uppkoppling.
Spara upp till 28%
Spara upp till 28%
Kampanj
Beställ tidningen Elle och få de senaste inom mode, skönhet, resor och de senaste trenderna från Sverige och hela världen.
Fello
Dubbel surf, samma pris!
Kampanj
Dubbel Surf gäller så länge du behåller ditt abonnemang! Självklart utan bindningstid!
Halebop NY!
Halva priset i 3 månader!
Kampanj
Halebops abonnemang är för dig som diggar, fria mess & samtal, att behålla oanvänd surf, surfa och snacka i EU som hemma.
Hallon logo
Från 89 kr/mån!
Kampanj
Koppla upp och koppla av i sommar! Skaffa mobilt bredband hos hallon från 89kr/mån
Hembakat
9 nr av Hembakat för endast 569 kr
Kampanj
Hembakat är perfekt för dig som älskar att baka. Här finns recepten som alla lyckas med. Härliga bakverk varvas med intressanta reportage. Få 46% rabatt!
Rabatt på prenumeration
Rabatt på prenumeration
Kampanj
Hemmets Journal är Sveriges ledande veckotidning och har i snart 100 år varit det självklara valet för den som vill ha underhållande läsning i alla tänkbara områden.
Spara upp till 33%
Spara upp till 33%
Kampanj
Varje nummer av Illustrerad Vetenskap bjuder på rikt illustrerade artiklar, skrivna på ett levande språk som både fängslar och underhåller.
InkClub logo
Prova bläck eller fotopapper för 1 kr till din skrivare!
Kampanj
inkClub är en av Europas största återförsäljare av bläckpatroner och lasertoner online.
Kontaktlinser till låga priser!
Kontaktlinser till låga priser!
Kampanj
Linser på nätet - fri retur, snabba leveranser och prisgaranti
Skellefteå logo
100 % förnybar el till inköpspris
Kampanj
0 kronor i månadsavgift i 9 månader och en öresrabatt på det rörliga elpriset, som motsvarar 7,5 öre/kWh inklusive moms.
Skicka presenter och gåvor online
Skicka presenter och gåvor online
Kampanj
Rabattkoden ger 15% på ett köp t.o.m. 31/12-23. Rabattkoden gäller inte på presentkort och kan inte kombineras med andra rabatter.
SPSENIOR15
SvD komplett helg i 3 månader -49%
SvD komplett helg i 3 månader
Kampanj
SvD komplett helg i 3 månader för 1197 kr. Du sparar 49%! Erbjudandet gäller nya prenumeranter.
Res på en 40 timmars kryssning till Tallinn och Helsingfors
Res på en 40 timmars kryssning till Tallinn och Helsingfors
Kampanj
Med bokningskoden får du 25% rabatt när du bokar kryssning söndag - onsdag.
HEJSENIOR
Tele2 -20%
20% på mobilabonnemang
Kampanj
Surfa, streama och håll kontakten med nära och kära med ett stabilt mobilnät. Som senior och pensionär får du 20% rabatt på mobilabonnemang. Rabatten gäller för dig som har fyllt 65.
tidningskungen logo -41%
Prenumerera på en korsordstidning
Kampanj
Bli prenumerant på en valfri korsordstidning till kampanjpris på Tidningskungen!
Tre logo
Mobilabonnemang med 5G-fart!
Kampanj
Nu kan du surfa jättesnabbt i Stockholm, Göteborg, Malmö och flera andra städer. Byt surfmängd när du vill - ingen bindningstid