PENSIONÄRSRABATTER MALMÖ

Skånes största stad Malmö är också den tredje största staden i Sverige. Staden är känd för sin kultur och ett livligt uteliv med härlig social atmosfär. Men allra mest känd är den kanske för sin spännande mat och sitt fina utbud av restauranger. I Malmö finns mycket att uppleva och ett besök i staden passar utmärkt både som en spontan dagstripp eller som en weekendresa.

Info om Malmö och dess rabatter till seniorer och pensionärer

Sevärdheter i Malmö

På Lilla Torg i Malmö är det alltid fullt med liv. Torget tillkom redan på 1500-talet och många av de gamla byggnaderna är bevarade. Här finns ett stort utbud av restauranger, mysiga caféer och pubar.

I hjärtat av Malmö hittar du S:t Petri Kyrka. Den blev uppförd redan på 1300-talet och är således stadens äldsta kyrka. Vill du uppleva mer historia är Malmöhus slott värt ett besök. Även det ligger centralt i staden, precis intill den populära Kungsparken. Slottet har medeltida anor och stod klart någon gång på 1500-talet. Idag är det en del av Malmö museer.

I Malmö finns bland annat Moderna Museet och Malmö Konstmuseum. För dig som är intresserad av konst rekommenderas också ett besök på Malmö Konsthall.

Pensionärsrabatt Malmö

För dig som är en aktiv pensionär och gillar att besöka museer och andra intressanta platser kan vi rekommendera att du alltid först kontrollerar om det finns en pensionärsrabatt Malmö för stället du ska besöka. Just pensionärsrabatter Malmö är ett mycket bra sätt att dryga ut kassan på och de är ofta lätta att hitta, eftersom det är vanligt att det erbjuds rabatter för pensionärer.

Ta tåget till Köpenhamn

När du besöker Malmö har du nära till Öresundsbron och Köpenhamn. Att ta tåget från Malmö till Köpenhamn i Danmark tar bara strax över en halvtimme. Med pensionärsrabatter Malmö kan du ofta få rabatt på både resor och boende. Se därför till att alltid kolla in vilka rabatter Malmö du kan få. De kan bland annat hjälpa dig att få råd att åka på den där resan du drömmer om.

Rabatter Malmö

För dig som besöker eller bor i Malmö rekommenderar vi att du kikar efter pensionärsrabatter Malmö på vår hemsida. Som pensionär kan du nämligen få många förmånliga erbjudanden.

Seniorrabatter Malmö

Är du inte pensionär än, men däremot senior, kan också du ta del av rabatter Malmö. Vem räknas då som senior? Jo, är du 55+ anses du vara senior och kan alltså då nyttja de många fina seniorrabatter Malmö som ofta finns. På vår sida har vi samlat både seniorrabatt Malmö och pensionärsrabatt Malmö, så att du enkelt kan hitta rabatter och spara pengar.

Åhlens logo
Kampanjpriser på massor av varor hos Åhlens!
Kampanj
Notera att reapriserna på åhlens.se gäller endast på åhlens.se.
Allers til kampanjpris!
Allers til kampanjpris!
Kampanj
Allers kommer ut varje vecka och bjuder in till härlig läsning om allt mellan himmel och jord.
Chilimobil logo
Alltid Fri Surf - 249 kr/mån
Kampanj
Surfa snabbare – Nu med 5G. Viaplay Film & Serier ingår i 3 månader.
Chokladogram
Skicka choklad och godis
Kampanj
Rabattkoden ger 15% på ett köp t.o.m. 31/12-23. Rabattkoden gäller inte på presentkort och kan inte kombineras med andra rabatter.
CGSENIOR15
comviq senior logo
Fiber med rabatt i 6 mån!
Kampanj
Med bredband från Comviq får du en stabil, snabb och säker uppkoppling.
Spara upp till 28%
Spara upp till 28%
Kampanj
Beställ tidningen Elle och få de senaste inom mode, skönhet, resor och de senaste trenderna från Sverige och hela världen.
Fello
Dubbel surf, samma pris!
Kampanj
Dubbel Surf gäller så länge du behåller ditt abonnemang! Självklart utan bindningstid!
Halebop NY!
Halva priset i 3 månader!
Kampanj
Halebops abonnemang är för dig som diggar, fria mess & samtal, att behålla oanvänd surf, surfa och snacka i EU som hemma.
Hallon logo
Från 89 kr/mån!
Kampanj
Koppla upp och koppla av i sommar! Skaffa mobilt bredband hos hallon från 89kr/mån
Hembakat
9 nr av Hembakat för endast 569 kr
Kampanj
Hembakat är perfekt för dig som älskar att baka. Här finns recepten som alla lyckas med. Härliga bakverk varvas med intressanta reportage. Få 46% rabatt!
Rabatt på prenumeration
Rabatt på prenumeration
Kampanj
Hemmets Journal är Sveriges ledande veckotidning och har i snart 100 år varit det självklara valet för den som vill ha underhållande läsning i alla tänkbara områden.
Spara upp till 33%
Spara upp till 33%
Kampanj
Varje nummer av Illustrerad Vetenskap bjuder på rikt illustrerade artiklar, skrivna på ett levande språk som både fängslar och underhåller.
InkClub logo
Prova bläck eller fotopapper för 1 kr till din skrivare!
Kampanj
inkClub är en av Europas största återförsäljare av bläckpatroner och lasertoner online.
Kontaktlinser till låga priser!
Kontaktlinser till låga priser!
Kampanj
Linser på nätet - fri retur, snabba leveranser och prisgaranti
Skellefteå logo
100 % förnybar el till inköpspris
Kampanj
0 kronor i månadsavgift i 9 månader och en öresrabatt på det rörliga elpriset, som motsvarar 7,5 öre/kWh inklusive moms.
Skicka presenter och gåvor online
Skicka presenter och gåvor online
Kampanj
Rabattkoden ger 15% på ett köp t.o.m. 31/12-23. Rabattkoden gäller inte på presentkort och kan inte kombineras med andra rabatter.
SPSENIOR15
SvD komplett helg i 3 månader -49%
SvD komplett helg i 3 månader
Kampanj
SvD komplett helg i 3 månader för 1197 kr. Du sparar 49%! Erbjudandet gäller nya prenumeranter.
Res på en 40 timmars kryssning till Tallinn och Helsingfors
Res på en 40 timmars kryssning till Tallinn och Helsingfors
Kampanj
Med bokningskoden får du 25% rabatt när du bokar kryssning söndag - onsdag.
HEJSENIOR
Tele2 -20%
20% på mobilabonnemang
Kampanj
Surfa, streama och håll kontakten med nära och kära med ett stabilt mobilnät. Som senior och pensionär får du 20% rabatt på mobilabonnemang. Rabatten gäller för dig som har fyllt 65.
tidningskungen logo -41%
Prenumerera på en korsordstidning
Kampanj
Bli prenumerant på en valfri korsordstidning till kampanjpris på Tidningskungen!
Tre logo
Mobilabonnemang med 5G-fart!
Kampanj
Nu kan du surfa jättesnabbt i Stockholm, Göteborg, Malmö och flera andra städer. Byt surfmängd när du vill - ingen bindningstid